Wednesday, 3 July 2013

2nd Monthsary :*

2.07.2013 Hari ni masuk yang ke 2bulan hubungan aku dengan buncitt :* alhamdulillah still kekal lagi. Bie, sayang minta maaf kalau sayang selalu sakitkan hati bie. Kalau sayang gurau jangan lah anggap serius okay? ;) bie macam tak biasa jeh bergurau dengan sayang kan? Walaupun sayang selalu cakap yang sayang nak ambik hati mama and campak hati bie jauh jauh tuh sayang gurau jehh. Tak kan lah sayang nak buat macam tuh kot. Sayang sayang bie lahh. Sayang sesaje jeh nak ambik hati bakal mak mentua. Cewahhh xD

Bie, thanks sebab sayang sayang :) Buat sayang rasa happy, sedih, kecewa hahaha xD Kalau gaduh gaduh tuh normal lah kann? Tuh baru sweet :) Bie, walau kita gaduh macam mana sekarang pun sayang tetap sayangkan bie. Sayang takde niat pun nak tinggalkan bie. Walaupun kita jarang boleh jumpa, sekolah lain lain tapi sayang rasa bie tetap ada dekat dengan sayang. You always beside me :) Thanks for all. I always love you until i die :* promise..

Thanks kepada kawan kawan yang wish monthsary aku dengan dia. Aku sayang koranggg :*  Thankyou very much Azaliana, Lailatul, Wani, Katty, Alisaa 1krk and Nazira 1krk dan lain lain :).

Kata kata ucapan

Aza: Tahniah diucapkan :D Semoga hubungan korang berkekalan :) Kitaorang akan mendoakan yang terbaik untuk hubungan korang ni :D
thanks aza. amin :)

Lai: Semoga allah memberkati segala yang telah dua pasangan ini lalui. "yaallah kau satu kan lah pasanagan ini seperti kau satukan adam dan hawa, yusuf dan zulaikha, dan muhammad dan khadijah" saya mengharapkan anda samapai ke jinjang pelamin. amin :) yaallah lai terharu nya :') Thanks. aminn :)

Wani: Aminn. Semoga berkekalan. Jangan gaduh gaduh and happy selalu. thanks wani :)

Katty: Aminnnn :) harap harap berkekalan sampai bila bila :) thanks katty :)

thankyouuuu so much kawan2! aku bertuah dapat kawan macam korang. Susah senang kita selalu bersama :) Terharu dapat wish macam tuh. Semoga apa yang korang doakan termakbul :) Thanks KELNAF :*