Wednesday, 11 December 2013

hm :(

hm hai. okay hari ni aku tak ada mood sangat :( nak story lah ni. okay esok aku balik kampung. kampung aku dekat perak. aku balik selama 4 hari. so sekarang aku rasa sedih sebab dekat sana nanti susah nak ada line. so tak boleh online, whatsapp dan macam macam. kalau nak text? hm line kejap ada kejap tak ada jeh.

dia cakap dia akan rindu aku sangat sangat. yelah 4 hari tak boleh text, online, otp. omg! aku pun akan rindu dia dengan kawan kawan aku. hm serius rasa serba salah nak balik. tapi tak kan lah aku tak balik? nanti apa pulak diaorang cakap? hm :( aku harap sangat yang bila balik nanti ada line. kalau tak dapat online, text pun jadi lah. dapat jugak lepas kan rindu. and dia cakap 4 hari tuh macam 4 tahun. hm lagi lah rasa macam !#$%^&*. awak buat saya rasa bersalah :( hm insyaallah kalau dekat sana ada line kita text eh? hm hm  :( arahhhhhhhhhh k bye :(((

*SORRY CERITA PENDEK SANGAT. NOT IN MOOD*

Monday, 9 December 2013

Haiii !

Hai and assalamualaikum :) fuhhh fuhhhh! Dah lama tak update blog dah berhabuk blog ni. Haiiiiiiiiii! :D *lambai tangan* hahaha. Ingat aku lagi tak? Mesti ingatkan? Tak kan lupa pulakk :P Firstly, aku nak mintak maaf sebab dah lama sangat tak update blog. Ramai yang tanya khabar pasal blog ni. Hehe sorry lah kawan, aku busy sikit + malas nak update. Kehkehkeh. Nak update pun kena ada mood jugak kan? So tak ada mood tak boleh buat apa lah :p maaf ya maaf.

Orang pertama yang asyik suruh aku update blog jeh ialah kakak aku. Aku tak macam dia. Dia rajin update blog ni. Macam macam cerita dia share. Lagi lagi pasal JEP SEPAHTU tuh. Hari hari tengok gambar jep. Haiyaa tak bosan ke? :3 peminat setia jep katanya. Hahaha. Sehari kalau tak tengok tak sahh! And dia sanggup beli baju JEP SEPAHTU FC. Perhh perhh~ 40ringgit tuhh. Minat punya pasal kan? Apa lah sangat 40ringgit tuh. Biar lah dia kan? Duit dia bukan duit aku.

Hah okay okay. Masuk topik pasal balik kampung ni kan? Aku suka sangat kalau balik kampung. Dapat jumpa orang kampung. Bukan selalu pun balik kampung. Setahun dua tiga kali jeh. Cuti sekolah pun tak selalu balik. Maklum lah kampung aku bukan nya dekat pun. Ayah pahang, ibu perak. Tapi kan? Satu jeh aku tak suka kalau balik kampung ni. Nak tahu sebab apa? Hah line tak ada -.- Macam duduk dalam hutan jeh rasa. Line satu bar pun susah nak dapat. Kena pergi pekan baru line penuh. Aduhhh susah gila macam tuhh. Emergency nak call or text ke memang tak dapat.

Tahun ni aku raya dekat perak. Yeahh memang best gilaaa. Tapi kepishangan sebab line tak ada. Nak text dengan orang tersayang pun susah. Cehhh hahaha :D Lepastuh dapat text dari orang yang text kita tuh pun tak tentu masa. Cuba bayangkan kalau orang tuh text kita pukul 1petang, kita dapat text orang tuh dah lewat sangat. Tak ke angin? Lagi kalau nak reply text. Haiyaa kena cari line baru boleh send. Nak online lagi lah tak boleh :3 Tuh jeh satu sebab aku tak suka balik kampung :3 Hahaha okaylah. Aku pun dah malas nak taip panjang panjang lagi. Nanti kalau ada masa or rajin aku update lagi. Byee :D