Sunday, 27 October 2013

Cedih :/

Hai assalamualaikum semuaa :) selamat petang ahad. Ahahaha :) So sekarang aku tengah free plus tengah rajin. Boleh lah nak menaip ni. Okay hari ni hari ahad dan esok hari isnin. Rasa sedih sebenarnya sebab sekolah tinggal dua hari jeh lagi untuk tahun 2013 :/ Kelas aku sekolah sampai hari selasa ni jeh. Last day exam last day sekolah. Sama macam tahun lepas. Tahun lepas tuh last day last exam.

Pejam celik pejam celik dah tinggal 2bulan jeh untuk tahun ni. Cepat betul masa berlalu kan? Rasa sedih nak tinggalkan tahun ni. Banyak gila kenangan. Macam macam dah terjadi dalam tahun 2013 ni. Tahun ni last day aku sekolah sesi petang. Tahun depan dah pagi. Dah tak boleh nak bangun lambat lagi. Jumpa cikgu baru. Mama papa baru, drama baru dan macam macam lagi.

Hope tahun depan aku dengan geng geng aku satu kelas macam tahun lepas lepas. Tak nak lah pecah kelas. Tak best tak ada geng yang satu kepala :/ Nanti kelas tak gegar :D dari form1 dah satu kepala tetibe form3 kena pecah kelas pulak :3 apadaa tak nak sekolah lah macam ni :p hahahaaa. Okay lah geng, stop sampai sini jeh. Ada kerja nak kena buat ni. Nanti free, aku cerita pasal lain. Bye :)

Tuesday, 1 October 2013

Happy 5monthsary Sayang ♥

Hai alls :) Today 2/10/2013. Happy 5monthsary to me and my sayang ♥ Alhamdulillah dah masuk 5bulan :) Ala bagi korang 5bulan ni kejap jeh kan? Tapi bagi aku tetap bermakna. Sepanjang 5bulan ni macam macam benda yang dah berlaku antara aku dengan dia. Biasa lah kan setiap perhubungan mesti ada dugaan. Pahit manis semua kena lalui.

Walaupun dah 5bulan aku couple dengan mirul ni tapi kitaorang baru 2kali jeh date tahu? Hahahaa. Tipu? :o serius tak tipu. Betul baru 2kali. Yelah masing masing busy. Sorang sekolah dekat puchong and sorang sekolah dekat shah alam. Kalau nak jumpa pun hari sabtu jeh. Tuh pun dia kerja. Dapat usya usya dari jauh jeh. Uhuks uhukss :'/ Tapi tak apa aku dah biasa and aku faham dengan dia :) Dia kena tolong family dia kerja. Baik kan dia? Well well tengok lah pakwe siapa :*

Okay mirul ni dia seorang yang macam mana? Hm ciri ciri dia first sekali baik, caring, penyayang, tinggi orang nya, buncit, nampak macam ganas tapi dia manja sebenarnya. Suka merajuk and aku kena banyak mengalah dengan dia :p walau apa pun aku tetap sayang dia ♥ hehehe dia ada bagi aku gelang :D dia beli time date kali ke 2. Pusing pusing dengan dia dekat ______ hahahaha secret place :p time date tuh serius malu sangat. Ramai sangat orang dekat situ. Time date tuh aku main fon sebab malu punya pasal :3 hahaha kesian diaa. Lepas dia tunjuk gelang tuh aku terus ambik masukan dalam beg. Kalau boleh nak jeh tutup muka. Arhhh rasa macam nak meletop. Hehehe thank you bie sebab bagi gelang tuh. Hm sayang tak bagi bie pape pun kan? :/ jahat nya kita. Takpe takpe nanti sayang beli kan eh? Jangan risau :* Cuti sekolah jeh mesti sayang akan pakai gelang tuh. Bila pakai rasa bie dekat dengan sayang :)

Ehem bie, sayang nak ucapkan terima kasih sebab sayang sayang, cintakan sayang. Sayang tahu yang sayang tak sempurna mana pun. Tapi sayang rasa sempurna bila ada bie. Bie buat dunia sayang sempurna. Sayang minta maaf if sayang ada buat bie sakit hati and macam macam lagi. Sorry sesangat okay? :) Sayang harap kita kekal sampai akhir nafas. Semoga bie jadi yang terakhir orang yang sayang sayang. Insyaallah :') Sayang sayang bie sangat sangat! ♥

Ni gelang dia. Biasa tapi bermakna buat aku :) 
hhlhj
tatime