Thursday, 11 July 2013

Imissyou Bie :'(

Hai and assalamualaikum :) Korang puasa tak? Baguslah kalau puasa. Yang tak puasa tuh nanti ganti balik tahu? :* Hari ni hari yang kedua kita puasa. Alhamdulillah aku still penuh lagi ^^ Sepanjang dua hari puasa ni, aku tak rasa haus pun cuma lapar jeh. Kawan kawan mengadu cakap haus. Hehe kesian korang :) Nak tahu kenapa aku tak haus? Hah sebab setiap malam aku akan minum satu botol besar air. Hahaha banyak kan? :D Sebab tuh lah aku tak haus bila pergi sekolah. Aku dah simpan banyak air dalam badan :) Ikut lah cara aku ni confirm tak haus. Insyaallah :)

Okay sekarang aku nak cerita pasal hmm my boyfriend :) Serius aku rindu gila dekat dia :( Minggu ni tak dapat text pun. Dua dua takde kredit. Aduh pishang betul :3 Nak tunggu dia online? perh memang berjanggut lah jawabnya. Maybe dia busy kot. Biasa lah kan? budak pandai ann? :p hahaha. Arhhhh! rindu dekat dia sangat sangat! :'/ agak agak nya dia rindu dekat bambam dia ni tak? tengok macam tak rindu jeh. Hahahahahaa memandai jeh aku ni :3 Entah entah dia rindu dekat aku setengah mati mana tahu kann? :D Cewahh xD

Hmm hmm hmm sebenarnya kan hmm hmm hmm sebenarnya... Hmm saje buat saspen xD Sebenarnya hati ni ada lah jugak cakap TERINGIN NAK BERBUKA DENGAN DIA. Hahaha nampak? :P Hmm yup memang teringin pun tapi bila fikirkan balik maybe tak dapat berbuka dengan dia :/ Yelah bila nak jumpa? Sekolah dah lah lain lain. Kalau dia balik sini pun, dia kena tolong family. So takde masa. Hmm sokay lahh. Lupakan jeh lah niat dekat hati ni :') Buang jauh jauh. Nyahhh kauu! :'D

Blaablaablaablaa~ Dah abaikan yang atas tuh :) Tak penting pun. Bie, sayang rindu bie :( Nak text tapi kredit takde. Hmm terpaksa tahan rindu dekat bie :'/ Bie rindu dekat sayang tak? Macam tak jehh. Ececehh sayang gurau okayy? :D Sayang tahu bie pun rindu dekat sayang kan? aummm ^^ hahaha. Okay lah dah mengantuk ni. Bye bie. Assalamualaikum bie :) Sayang bie :*

Sunday, 7 July 2013

Something i want :)

Hai you all :D Hihi sebenarnya aku tengah bosan ni. Tak tahu nak buat apa :/ So dalam otak cakap nak update blog. Tuh lah aku update ni. Hmm takde topik lah nak cite. Hmm apa erkk? Hmm okay dapat idea :D Aku nak cerita pasal something yang aku teringin dari dia :) Hmm orang couple ni ada yang sweet sweet kan? Ada yang sampai jeles kan kita. Apa yang diaorang dapat, kita rasa kita pun nak jugak kann? Yee aku pun macam tuh jugak. Teringin nak dapat pemberian dari dia :') and something yang aku nak :)

Something yang aku nak adalah:
1: Aku nak hati dia sepenuhnya :*
2: Coklat cadbury yang besar *mengada xD*
3: Nak giant bear. Bila rindu boleh peluk, bila marah boleh tumbuk xD
4: Something yang boleh dipakai. Dia ada satu, aku pun ada satu :)
5: Nak otp dengan dia lelama. Aza otp sampai 2jam. Nak jugak boleh? :/
6: Nak meet dia and makan face to face. Lol xD *kang aku yang malu :3*
7: Dia belanja aku makan. Muehehee :3 *saje tambah*
8: Nak dia sayang aku selamanya :)
9: Nak jadi milik dia sampai akhir nafas :'D

Awak, boleh tak tunaikan permintaan saya? Hmm susah jugak nak tunaikan sebenarnya. Saya tahu :)


Saturday, 6 July 2013

not in mood :/

Hai semua :) Sihat tak? hmm alhamdulillah kalu sihat. Yang kurang sihat tuh pi makan ubat ehh? :) Okay hari ni 6/7/2013, aku tak berapa ada mood. Nak tau kenapa? SEBAB AKU TAK DAPAT JUMPA DENGAN BUNCIT AKU :'( hmm bengang plus sedih tahu tak? :( tak dapat jumpa sebab dia kena kerja. So, tadi aku dapat usya dia dari jauh jeh :/ tak dapat nak borak borak.. Tapi tadi baju kita orang sama warna hitam. Hehehe macam berjanji pulak :3

Tadi boleh pulak dia tak nampak aku :3 aku dah ada dekat depan pun tak nampak. Haishh dia ni rabun agak nya hahaha :P Time nak balik tuh baru dia nampak aku. Apadaa~ orang nak balik baru nampak. Serius time naik bas tuh rasa sedih gilaa :( aku rasa hari ni maybe last aku pergi pasar batu14. Lepas ni dah puasa memang tak pergi lah kot. Hmm tak dapat jumpa dia dahh :( Nak jumpa tunggu raya pulak. Hahaha puasa pun belum nak tunggu raya. Aduhh lambatnyaa. Hmm okay ahh stop sampai sini jeh. Nanti ada story aku share lagi :)

Wednesday, 3 July 2013

2nd Monthsary :*

2.07.2013 Hari ni masuk yang ke 2bulan hubungan aku dengan buncitt :* alhamdulillah still kekal lagi. Bie, sayang minta maaf kalau sayang selalu sakitkan hati bie. Kalau sayang gurau jangan lah anggap serius okay? ;) bie macam tak biasa jeh bergurau dengan sayang kan? Walaupun sayang selalu cakap yang sayang nak ambik hati mama and campak hati bie jauh jauh tuh sayang gurau jehh. Tak kan lah sayang nak buat macam tuh kot. Sayang sayang bie lahh. Sayang sesaje jeh nak ambik hati bakal mak mentua. Cewahhh xD

Bie, thanks sebab sayang sayang :) Buat sayang rasa happy, sedih, kecewa hahaha xD Kalau gaduh gaduh tuh normal lah kann? Tuh baru sweet :) Bie, walau kita gaduh macam mana sekarang pun sayang tetap sayangkan bie. Sayang takde niat pun nak tinggalkan bie. Walaupun kita jarang boleh jumpa, sekolah lain lain tapi sayang rasa bie tetap ada dekat dengan sayang. You always beside me :) Thanks for all. I always love you until i die :* promise..

Thanks kepada kawan kawan yang wish monthsary aku dengan dia. Aku sayang koranggg :*  Thankyou very much Azaliana, Lailatul, Wani, Katty, Alisaa 1krk and Nazira 1krk dan lain lain :).

Kata kata ucapan

Aza: Tahniah diucapkan :D Semoga hubungan korang berkekalan :) Kitaorang akan mendoakan yang terbaik untuk hubungan korang ni :D
thanks aza. amin :)

Lai: Semoga allah memberkati segala yang telah dua pasangan ini lalui. "yaallah kau satu kan lah pasanagan ini seperti kau satukan adam dan hawa, yusuf dan zulaikha, dan muhammad dan khadijah" saya mengharapkan anda samapai ke jinjang pelamin. amin :) yaallah lai terharu nya :') Thanks. aminn :)

Wani: Aminn. Semoga berkekalan. Jangan gaduh gaduh and happy selalu. thanks wani :)

Katty: Aminnnn :) harap harap berkekalan sampai bila bila :) thanks katty :)

thankyouuuu so much kawan2! aku bertuah dapat kawan macam korang. Susah senang kita selalu bersama :) Terharu dapat wish macam tuh. Semoga apa yang korang doakan termakbul :) Thanks KELNAF :*