Friday, 28 June 2013

Texting with him ♥

Him: Hihi nak try la jumpa ari sabtu ni tapi takut tak balik. Apa kata sayang?
Me: Ehh2 berani pulak nak jumpa :p Nak jumpa dekat mana?
Him: Hihi sayang nak bie jumpa sayang kat mane?
Me: Bie tak kerja sabtu ni? Entah lah sayang tak tahu
Him: Kerja la.
Me: Nak suruh sayang datang pasar ke?
Him: Kalaw tak bole pergi tak pe.
Me: Tengok dulu lah. Tapi bie cakap sabtu ni maybe tak balik.
Him: Tak taw lagi
Me: Nanti pape hal bie text okay? Bie buat apa jeh tuh? :)
Him: Tengah tido mimpi text dengan sayang
Me: Merepek lah bie ni :3 bie kalau nak tido pergi lah :)
Him: Tak nak tido !!!!! Bie rindu sayang lah !!!!
Me: Elelehhhhh tadi dahotp tak kan rindu lagi kot? Manje nya bie ni :)
Him: Hihi mesti lah manje okay
Me: Eee cubit kang tahulah >< Ingat kan dah tido tadi.
Him: Macam mana nak tido kalaw sayang tak tido lagi. Hihi sayang comel hihi
Me: Hehe apa ni main puji2? :3 Malu lah :p sayang dah terbiasa tido 2 3 pagi :)
Him: Biar lah orang puji. Sayang kita jugak. Tak pe tak tido pon tak pe. Pipi tembam ada lesung pipit hihi
Me: Esok bie ada kelas. Nanti mengantuk pulak. Bie apa ni? :3 pipi tembam ada lesung pipit  pulak. Merepek apa bie ni? :p
Him: Tak merepek lah. Sayang pakai cantik taw haritu datang pasar. Teringat2 bie.
Me: Cantik? Mana ada lah. Simple jeh tuh. Bie ni dah anggau ke apa? Malu lah sayang
Him: Anggau dengan sayang. Sebab simple makes perfect. Style sayang masa tu memang buat bie lemah.
Me: Haha apa lah bie ni. Hari tuh siap menyorok lagi. Sayang tak nampak bie pun tahu? Dah lah sayang malu lah asyik kena puji jeh.
Him: Sayang, janji ye tak kan tinggalkan bie? :'(
Me: Bie apa ni? Jangan cakap macam tuh lah. Insyaallah sayang tak tinggalkan bie :)
Him: Alhamdulillah. Setiap malam bie mimpi pelik2. Takut taw.
Me: Bie mimpi apa? Mimpi sayang tinggalkan bie ehh? :)
Him: Hmm macam gitu lah agaknya
Me: Ingatkan mimipi hantu tadi hahaha. Tak payah percaya sangat lah dengan mimpi tuh. Mimpi tuh permainan tido bie.
Him: Hmm okey sayang. Baru rasa reda sikit. Key la sayang nak mintak izin nak lelap kan mata jap. Assalamualaikum. Gudnite sayang. Only you in my mind.
Me: Hah ingatkan tak nak tido dah. Yelah sayang izinkan bie tido. Tak payah fikir bukan2 tahu? Goodnight. Iloveyou bie ♥ 

Nampak tak? hehe sebenarnya banyak tapi ambik yang penting jeh. Hehe dia cakap nak jumpa sabtu ni. Eleh nanti macam hari tuh, orang datang dia pergi menyorok entah kemana. Sedih tahu tak? :/ Hmm and dia cakap aku cantik time datang pasar hari tuh. Cantik bie? Sayang pakai simple jeh. Tudung bawal hitam, baju t-shirt biru and seluar track. Tuh jeh pun bie cakap cantik? Hahaha dah sah bie ni tengah anngau :3

Bie suruh sayang janji jangan tinggalkan bie. Hmm bie, sayang tak pernah terfikir pun nak tinggalkan bie. Buat apa sayang tinggalkan orang yang buat sayang happy? orang yang buat saya rasa sempurna? Sayang janji yang sayang tak kan tinggalkan bie. Insyaallah :) Kalau boleh sayang nak hubungan kita ni kekal sampai bila bila :') Sayang nak hidup bahagia dengan bie. Insyaallah :)

Bie, thanks sebab sudi terima sayang seadanya. Sayang tahu yang sayang ni tak lah sempurna sangat.  Nak cakap lawa pun tak lawa. Just nice :) Sayang happy dapat bersama dengan bie. Walauun kadang kadang ada jugak sayang menangis maybe bie tak tahu. Sokay :') yang penting bie ada dan tak tinggalkan sayang. Dear My Sweetheart, iloveyou so much. Please don't leave me :') Thanks sebab dah curi hati sayang. Sayang harap bie jaga elok elok :) Loveyou amirul ♥