Wednesday, 11 December 2013

hm :(

hm hai. okay hari ni aku tak ada mood sangat :( nak story lah ni. okay esok aku balik kampung. kampung aku dekat perak. aku balik selama 4 hari. so sekarang aku rasa sedih sebab dekat sana nanti susah nak ada line. so tak boleh online, whatsapp dan macam macam. kalau nak text? hm line kejap ada kejap tak ada jeh.

dia cakap dia akan rindu aku sangat sangat. yelah 4 hari tak boleh text, online, otp. omg! aku pun akan rindu dia dengan kawan kawan aku. hm serius rasa serba salah nak balik. tapi tak kan lah aku tak balik? nanti apa pulak diaorang cakap? hm :( aku harap sangat yang bila balik nanti ada line. kalau tak dapat online, text pun jadi lah. dapat jugak lepas kan rindu. and dia cakap 4 hari tuh macam 4 tahun. hm lagi lah rasa macam !#$%^&*. awak buat saya rasa bersalah :( hm insyaallah kalau dekat sana ada line kita text eh? hm hm  :( arahhhhhhhhhh k bye :(((

*SORRY CERITA PENDEK SANGAT. NOT IN MOOD*

Monday, 9 December 2013

Haiii !

Hai and assalamualaikum :) fuhhh fuhhhh! Dah lama tak update blog dah berhabuk blog ni. Haiiiiiiiiii! :D *lambai tangan* hahaha. Ingat aku lagi tak? Mesti ingatkan? Tak kan lupa pulakk :P Firstly, aku nak mintak maaf sebab dah lama sangat tak update blog. Ramai yang tanya khabar pasal blog ni. Hehe sorry lah kawan, aku busy sikit + malas nak update. Kehkehkeh. Nak update pun kena ada mood jugak kan? So tak ada mood tak boleh buat apa lah :p maaf ya maaf.

Orang pertama yang asyik suruh aku update blog jeh ialah kakak aku. Aku tak macam dia. Dia rajin update blog ni. Macam macam cerita dia share. Lagi lagi pasal JEP SEPAHTU tuh. Hari hari tengok gambar jep. Haiyaa tak bosan ke? :3 peminat setia jep katanya. Hahaha. Sehari kalau tak tengok tak sahh! And dia sanggup beli baju JEP SEPAHTU FC. Perhh perhh~ 40ringgit tuhh. Minat punya pasal kan? Apa lah sangat 40ringgit tuh. Biar lah dia kan? Duit dia bukan duit aku.

Hah okay okay. Masuk topik pasal balik kampung ni kan? Aku suka sangat kalau balik kampung. Dapat jumpa orang kampung. Bukan selalu pun balik kampung. Setahun dua tiga kali jeh. Cuti sekolah pun tak selalu balik. Maklum lah kampung aku bukan nya dekat pun. Ayah pahang, ibu perak. Tapi kan? Satu jeh aku tak suka kalau balik kampung ni. Nak tahu sebab apa? Hah line tak ada -.- Macam duduk dalam hutan jeh rasa. Line satu bar pun susah nak dapat. Kena pergi pekan baru line penuh. Aduhhh susah gila macam tuhh. Emergency nak call or text ke memang tak dapat.

Tahun ni aku raya dekat perak. Yeahh memang best gilaaa. Tapi kepishangan sebab line tak ada. Nak text dengan orang tersayang pun susah. Cehhh hahaha :D Lepastuh dapat text dari orang yang text kita tuh pun tak tentu masa. Cuba bayangkan kalau orang tuh text kita pukul 1petang, kita dapat text orang tuh dah lewat sangat. Tak ke angin? Lagi kalau nak reply text. Haiyaa kena cari line baru boleh send. Nak online lagi lah tak boleh :3 Tuh jeh satu sebab aku tak suka balik kampung :3 Hahaha okaylah. Aku pun dah malas nak taip panjang panjang lagi. Nanti kalau ada masa or rajin aku update lagi. Byee :D

Sunday, 27 October 2013

Cedih :/

Hai assalamualaikum semuaa :) selamat petang ahad. Ahahaha :) So sekarang aku tengah free plus tengah rajin. Boleh lah nak menaip ni. Okay hari ni hari ahad dan esok hari isnin. Rasa sedih sebenarnya sebab sekolah tinggal dua hari jeh lagi untuk tahun 2013 :/ Kelas aku sekolah sampai hari selasa ni jeh. Last day exam last day sekolah. Sama macam tahun lepas. Tahun lepas tuh last day last exam.

Pejam celik pejam celik dah tinggal 2bulan jeh untuk tahun ni. Cepat betul masa berlalu kan? Rasa sedih nak tinggalkan tahun ni. Banyak gila kenangan. Macam macam dah terjadi dalam tahun 2013 ni. Tahun ni last day aku sekolah sesi petang. Tahun depan dah pagi. Dah tak boleh nak bangun lambat lagi. Jumpa cikgu baru. Mama papa baru, drama baru dan macam macam lagi.

Hope tahun depan aku dengan geng geng aku satu kelas macam tahun lepas lepas. Tak nak lah pecah kelas. Tak best tak ada geng yang satu kepala :/ Nanti kelas tak gegar :D dari form1 dah satu kepala tetibe form3 kena pecah kelas pulak :3 apadaa tak nak sekolah lah macam ni :p hahahaaa. Okay lah geng, stop sampai sini jeh. Ada kerja nak kena buat ni. Nanti free, aku cerita pasal lain. Bye :)

Tuesday, 1 October 2013

Happy 5monthsary Sayang ♥

Hai alls :) Today 2/10/2013. Happy 5monthsary to me and my sayang ♥ Alhamdulillah dah masuk 5bulan :) Ala bagi korang 5bulan ni kejap jeh kan? Tapi bagi aku tetap bermakna. Sepanjang 5bulan ni macam macam benda yang dah berlaku antara aku dengan dia. Biasa lah kan setiap perhubungan mesti ada dugaan. Pahit manis semua kena lalui.

Walaupun dah 5bulan aku couple dengan mirul ni tapi kitaorang baru 2kali jeh date tahu? Hahahaa. Tipu? :o serius tak tipu. Betul baru 2kali. Yelah masing masing busy. Sorang sekolah dekat puchong and sorang sekolah dekat shah alam. Kalau nak jumpa pun hari sabtu jeh. Tuh pun dia kerja. Dapat usya usya dari jauh jeh. Uhuks uhukss :'/ Tapi tak apa aku dah biasa and aku faham dengan dia :) Dia kena tolong family dia kerja. Baik kan dia? Well well tengok lah pakwe siapa :*

Okay mirul ni dia seorang yang macam mana? Hm ciri ciri dia first sekali baik, caring, penyayang, tinggi orang nya, buncit, nampak macam ganas tapi dia manja sebenarnya. Suka merajuk and aku kena banyak mengalah dengan dia :p walau apa pun aku tetap sayang dia ♥ hehehe dia ada bagi aku gelang :D dia beli time date kali ke 2. Pusing pusing dengan dia dekat ______ hahahaha secret place :p time date tuh serius malu sangat. Ramai sangat orang dekat situ. Time date tuh aku main fon sebab malu punya pasal :3 hahaha kesian diaa. Lepas dia tunjuk gelang tuh aku terus ambik masukan dalam beg. Kalau boleh nak jeh tutup muka. Arhhh rasa macam nak meletop. Hehehe thank you bie sebab bagi gelang tuh. Hm sayang tak bagi bie pape pun kan? :/ jahat nya kita. Takpe takpe nanti sayang beli kan eh? Jangan risau :* Cuti sekolah jeh mesti sayang akan pakai gelang tuh. Bila pakai rasa bie dekat dengan sayang :)

Ehem bie, sayang nak ucapkan terima kasih sebab sayang sayang, cintakan sayang. Sayang tahu yang sayang tak sempurna mana pun. Tapi sayang rasa sempurna bila ada bie. Bie buat dunia sayang sempurna. Sayang minta maaf if sayang ada buat bie sakit hati and macam macam lagi. Sorry sesangat okay? :) Sayang harap kita kekal sampai akhir nafas. Semoga bie jadi yang terakhir orang yang sayang sayang. Insyaallah :') Sayang sayang bie sangat sangat! ♥

Ni gelang dia. Biasa tapi bermakna buat aku :) 
hhlhj
tatime

Sunday, 29 September 2013

Home alone~

Hai and Assalamualaikum semua :) Aku hari ni hari isnin 30hb 9. Hari yang terakhir dalam bulan 9. Wah kejap jeh kan masa berlalu? Dah nak habis bulan 9. Lepas tuh bulan 10 semua busy sebab nak exam. Huhh. Okay hari ni aku sorang sorang dekat rumah. Seriously bored -.- Yang lain semua sekolah. Aku di cuti kan selama seminggu sebab pmr. Haish ingat cuti lama lama ni best ke? Bosan tahu bosan -.-

Okay cikgu ada bagi homework suruh buat. Sikit? Jangan cakap lah sikit. Banyak gilaaaaa :3 Lagi lagi math. Kay memang aku suka buat math pun :3 Cikgu bagi banyak banyak macam murid murid rajin sangat jeh nak buat. Nanti last last berbincang jugak dalam kelas nak buat macam mana. Budak zaman sekarang ni bukan macam zaman dulu. Dulu kalau tak siap homework takut kena rotan dengan cikgu. Tapi sekarang ala buat lek jeh lah kan? Kalau cikgu tak garang lagi lah tak nak buat. Tak pun dah last day cuti baru buat homework. Jauh berbeza sekarang dengan dulu. Okay lah perut aku pun dah buat consert ni. Minta di isi. Nanti ada masa aku cotcet lagi dekat sini. Bye :)

Saturday, 28 September 2013

Hai and Assalamualaikum :)

Hai and Assalamualaikum semua :) Dah lama tak update blog. Semenjak laptop ni ting tong, terus malas nak update dah. Lain satu sekarang ni pun dah busy. Nak akhir tahun dah kan? Exam pun dah dekat. Macam macam kena buat. Semua kena siap kan sebelum cuti.

Ni pun sebenarnya tak rajin nak update tapi disebab kan kakak aku bising bising suruh update. So aku sebagai adik yang dengar kata ni pun update lah. Hahaha dengar kata ke? :p Kalau nak cerita pun mesti kena ada cerita kan? Ni kalau tak ada cerita nak cerita apa? Haiyaa. Eh eh, lupa lah nak tanya. Korang semua sihat tak? Kalau tak sihat makan ubat tahu? Ni pun aku baru lepas baik demam. Lama jugak aku demam kali ni. First tahu demam lama. Ada dalam seminggu macam tuh lah. Kakak aku cakap aku demam rindu. Teetttttt! Apa demam rindu ni? Tak ada maknanya -.-

Korang, sekarang dah dekat bulan 10. Cepat kan masa berlalu. Sangat lajuuuu. Kejap jeh lepas tuh dah tahun baru. Umur pun makin meningkat. Lama lama tua. Hahaha okay apa aku merepek ni? :3 Okay lah korang semua. Insyaallah petang nanti aku update blog lagi. Aku nak mandi dulu. Hahaha dah pukul 12 tak mandi lagi. Apa punya anak dara lah ni -.- Kbye  :*

Thursday, 11 July 2013

Imissyou Bie :'(

Hai and assalamualaikum :) Korang puasa tak? Baguslah kalau puasa. Yang tak puasa tuh nanti ganti balik tahu? :* Hari ni hari yang kedua kita puasa. Alhamdulillah aku still penuh lagi ^^ Sepanjang dua hari puasa ni, aku tak rasa haus pun cuma lapar jeh. Kawan kawan mengadu cakap haus. Hehe kesian korang :) Nak tahu kenapa aku tak haus? Hah sebab setiap malam aku akan minum satu botol besar air. Hahaha banyak kan? :D Sebab tuh lah aku tak haus bila pergi sekolah. Aku dah simpan banyak air dalam badan :) Ikut lah cara aku ni confirm tak haus. Insyaallah :)

Okay sekarang aku nak cerita pasal hmm my boyfriend :) Serius aku rindu gila dekat dia :( Minggu ni tak dapat text pun. Dua dua takde kredit. Aduh pishang betul :3 Nak tunggu dia online? perh memang berjanggut lah jawabnya. Maybe dia busy kot. Biasa lah kan? budak pandai ann? :p hahaha. Arhhhh! rindu dekat dia sangat sangat! :'/ agak agak nya dia rindu dekat bambam dia ni tak? tengok macam tak rindu jeh. Hahahahahaa memandai jeh aku ni :3 Entah entah dia rindu dekat aku setengah mati mana tahu kann? :D Cewahh xD

Hmm hmm hmm sebenarnya kan hmm hmm hmm sebenarnya... Hmm saje buat saspen xD Sebenarnya hati ni ada lah jugak cakap TERINGIN NAK BERBUKA DENGAN DIA. Hahaha nampak? :P Hmm yup memang teringin pun tapi bila fikirkan balik maybe tak dapat berbuka dengan dia :/ Yelah bila nak jumpa? Sekolah dah lah lain lain. Kalau dia balik sini pun, dia kena tolong family. So takde masa. Hmm sokay lahh. Lupakan jeh lah niat dekat hati ni :') Buang jauh jauh. Nyahhh kauu! :'D

Blaablaablaablaa~ Dah abaikan yang atas tuh :) Tak penting pun. Bie, sayang rindu bie :( Nak text tapi kredit takde. Hmm terpaksa tahan rindu dekat bie :'/ Bie rindu dekat sayang tak? Macam tak jehh. Ececehh sayang gurau okayy? :D Sayang tahu bie pun rindu dekat sayang kan? aummm ^^ hahaha. Okay lah dah mengantuk ni. Bye bie. Assalamualaikum bie :) Sayang bie :*

Sunday, 7 July 2013

Something i want :)

Hai you all :D Hihi sebenarnya aku tengah bosan ni. Tak tahu nak buat apa :/ So dalam otak cakap nak update blog. Tuh lah aku update ni. Hmm takde topik lah nak cite. Hmm apa erkk? Hmm okay dapat idea :D Aku nak cerita pasal something yang aku teringin dari dia :) Hmm orang couple ni ada yang sweet sweet kan? Ada yang sampai jeles kan kita. Apa yang diaorang dapat, kita rasa kita pun nak jugak kann? Yee aku pun macam tuh jugak. Teringin nak dapat pemberian dari dia :') and something yang aku nak :)

Something yang aku nak adalah:
1: Aku nak hati dia sepenuhnya :*
2: Coklat cadbury yang besar *mengada xD*
3: Nak giant bear. Bila rindu boleh peluk, bila marah boleh tumbuk xD
4: Something yang boleh dipakai. Dia ada satu, aku pun ada satu :)
5: Nak otp dengan dia lelama. Aza otp sampai 2jam. Nak jugak boleh? :/
6: Nak meet dia and makan face to face. Lol xD *kang aku yang malu :3*
7: Dia belanja aku makan. Muehehee :3 *saje tambah*
8: Nak dia sayang aku selamanya :)
9: Nak jadi milik dia sampai akhir nafas :'D

Awak, boleh tak tunaikan permintaan saya? Hmm susah jugak nak tunaikan sebenarnya. Saya tahu :)


Saturday, 6 July 2013

not in mood :/

Hai semua :) Sihat tak? hmm alhamdulillah kalu sihat. Yang kurang sihat tuh pi makan ubat ehh? :) Okay hari ni 6/7/2013, aku tak berapa ada mood. Nak tau kenapa? SEBAB AKU TAK DAPAT JUMPA DENGAN BUNCIT AKU :'( hmm bengang plus sedih tahu tak? :( tak dapat jumpa sebab dia kena kerja. So, tadi aku dapat usya dia dari jauh jeh :/ tak dapat nak borak borak.. Tapi tadi baju kita orang sama warna hitam. Hehehe macam berjanji pulak :3

Tadi boleh pulak dia tak nampak aku :3 aku dah ada dekat depan pun tak nampak. Haishh dia ni rabun agak nya hahaha :P Time nak balik tuh baru dia nampak aku. Apadaa~ orang nak balik baru nampak. Serius time naik bas tuh rasa sedih gilaa :( aku rasa hari ni maybe last aku pergi pasar batu14. Lepas ni dah puasa memang tak pergi lah kot. Hmm tak dapat jumpa dia dahh :( Nak jumpa tunggu raya pulak. Hahaha puasa pun belum nak tunggu raya. Aduhh lambatnyaa. Hmm okay ahh stop sampai sini jeh. Nanti ada story aku share lagi :)

Wednesday, 3 July 2013

2nd Monthsary :*

2.07.2013 Hari ni masuk yang ke 2bulan hubungan aku dengan buncitt :* alhamdulillah still kekal lagi. Bie, sayang minta maaf kalau sayang selalu sakitkan hati bie. Kalau sayang gurau jangan lah anggap serius okay? ;) bie macam tak biasa jeh bergurau dengan sayang kan? Walaupun sayang selalu cakap yang sayang nak ambik hati mama and campak hati bie jauh jauh tuh sayang gurau jehh. Tak kan lah sayang nak buat macam tuh kot. Sayang sayang bie lahh. Sayang sesaje jeh nak ambik hati bakal mak mentua. Cewahhh xD

Bie, thanks sebab sayang sayang :) Buat sayang rasa happy, sedih, kecewa hahaha xD Kalau gaduh gaduh tuh normal lah kann? Tuh baru sweet :) Bie, walau kita gaduh macam mana sekarang pun sayang tetap sayangkan bie. Sayang takde niat pun nak tinggalkan bie. Walaupun kita jarang boleh jumpa, sekolah lain lain tapi sayang rasa bie tetap ada dekat dengan sayang. You always beside me :) Thanks for all. I always love you until i die :* promise..

Thanks kepada kawan kawan yang wish monthsary aku dengan dia. Aku sayang koranggg :*  Thankyou very much Azaliana, Lailatul, Wani, Katty, Alisaa 1krk and Nazira 1krk dan lain lain :).

Kata kata ucapan

Aza: Tahniah diucapkan :D Semoga hubungan korang berkekalan :) Kitaorang akan mendoakan yang terbaik untuk hubungan korang ni :D
thanks aza. amin :)

Lai: Semoga allah memberkati segala yang telah dua pasangan ini lalui. "yaallah kau satu kan lah pasanagan ini seperti kau satukan adam dan hawa, yusuf dan zulaikha, dan muhammad dan khadijah" saya mengharapkan anda samapai ke jinjang pelamin. amin :) yaallah lai terharu nya :') Thanks. aminn :)

Wani: Aminn. Semoga berkekalan. Jangan gaduh gaduh and happy selalu. thanks wani :)

Katty: Aminnnn :) harap harap berkekalan sampai bila bila :) thanks katty :)

thankyouuuu so much kawan2! aku bertuah dapat kawan macam korang. Susah senang kita selalu bersama :) Terharu dapat wish macam tuh. Semoga apa yang korang doakan termakbul :) Thanks KELNAF :*

Friday, 28 June 2013

Texting with him ♥

Him: Hihi nak try la jumpa ari sabtu ni tapi takut tak balik. Apa kata sayang?
Me: Ehh2 berani pulak nak jumpa :p Nak jumpa dekat mana?
Him: Hihi sayang nak bie jumpa sayang kat mane?
Me: Bie tak kerja sabtu ni? Entah lah sayang tak tahu
Him: Kerja la.
Me: Nak suruh sayang datang pasar ke?
Him: Kalaw tak bole pergi tak pe.
Me: Tengok dulu lah. Tapi bie cakap sabtu ni maybe tak balik.
Him: Tak taw lagi
Me: Nanti pape hal bie text okay? Bie buat apa jeh tuh? :)
Him: Tengah tido mimpi text dengan sayang
Me: Merepek lah bie ni :3 bie kalau nak tido pergi lah :)
Him: Tak nak tido !!!!! Bie rindu sayang lah !!!!
Me: Elelehhhhh tadi dahotp tak kan rindu lagi kot? Manje nya bie ni :)
Him: Hihi mesti lah manje okay
Me: Eee cubit kang tahulah >< Ingat kan dah tido tadi.
Him: Macam mana nak tido kalaw sayang tak tido lagi. Hihi sayang comel hihi
Me: Hehe apa ni main puji2? :3 Malu lah :p sayang dah terbiasa tido 2 3 pagi :)
Him: Biar lah orang puji. Sayang kita jugak. Tak pe tak tido pon tak pe. Pipi tembam ada lesung pipit hihi
Me: Esok bie ada kelas. Nanti mengantuk pulak. Bie apa ni? :3 pipi tembam ada lesung pipit  pulak. Merepek apa bie ni? :p
Him: Tak merepek lah. Sayang pakai cantik taw haritu datang pasar. Teringat2 bie.
Me: Cantik? Mana ada lah. Simple jeh tuh. Bie ni dah anggau ke apa? Malu lah sayang
Him: Anggau dengan sayang. Sebab simple makes perfect. Style sayang masa tu memang buat bie lemah.
Me: Haha apa lah bie ni. Hari tuh siap menyorok lagi. Sayang tak nampak bie pun tahu? Dah lah sayang malu lah asyik kena puji jeh.
Him: Sayang, janji ye tak kan tinggalkan bie? :'(
Me: Bie apa ni? Jangan cakap macam tuh lah. Insyaallah sayang tak tinggalkan bie :)
Him: Alhamdulillah. Setiap malam bie mimpi pelik2. Takut taw.
Me: Bie mimpi apa? Mimpi sayang tinggalkan bie ehh? :)
Him: Hmm macam gitu lah agaknya
Me: Ingatkan mimipi hantu tadi hahaha. Tak payah percaya sangat lah dengan mimpi tuh. Mimpi tuh permainan tido bie.
Him: Hmm okey sayang. Baru rasa reda sikit. Key la sayang nak mintak izin nak lelap kan mata jap. Assalamualaikum. Gudnite sayang. Only you in my mind.
Me: Hah ingatkan tak nak tido dah. Yelah sayang izinkan bie tido. Tak payah fikir bukan2 tahu? Goodnight. Iloveyou bie ♥ 

Nampak tak? hehe sebenarnya banyak tapi ambik yang penting jeh. Hehe dia cakap nak jumpa sabtu ni. Eleh nanti macam hari tuh, orang datang dia pergi menyorok entah kemana. Sedih tahu tak? :/ Hmm and dia cakap aku cantik time datang pasar hari tuh. Cantik bie? Sayang pakai simple jeh. Tudung bawal hitam, baju t-shirt biru and seluar track. Tuh jeh pun bie cakap cantik? Hahaha dah sah bie ni tengah anngau :3

Bie suruh sayang janji jangan tinggalkan bie. Hmm bie, sayang tak pernah terfikir pun nak tinggalkan bie. Buat apa sayang tinggalkan orang yang buat sayang happy? orang yang buat saya rasa sempurna? Sayang janji yang sayang tak kan tinggalkan bie. Insyaallah :) Kalau boleh sayang nak hubungan kita ni kekal sampai bila bila :') Sayang nak hidup bahagia dengan bie. Insyaallah :)

Bie, thanks sebab sudi terima sayang seadanya. Sayang tahu yang sayang ni tak lah sempurna sangat.  Nak cakap lawa pun tak lawa. Just nice :) Sayang happy dapat bersama dengan bie. Walauun kadang kadang ada jugak sayang menangis maybe bie tak tahu. Sokay :') yang penting bie ada dan tak tinggalkan sayang. Dear My Sweetheart, iloveyou so much. Please don't leave me :') Thanks sebab dah curi hati sayang. Sayang harap bie jaga elok elok :) Loveyou amirul ♥ 

Thursday, 27 June 2013

Dia kembali :D

Hai and assalamualaikum semua :D hehehe i'm backkkk! Okay aku nak cerita pasal boyfriend aku yang hilang 4hari akhirnya dia kembali semula. Ada baca kan post aku yang sebelum ni? :) hang ni cek nak cerita pasal dia hilang.

Serius terseksa gila lah masa dia hilang tuh. Dah lah fon dia tak on, dengan tak online nya lagi. Tipulah kalau aku cakap aku tak cuak. Tanya kak aina pasal dia, kak aina pun cakap yang kak aina tak tahu. Serius cuakkk :( Memang masa tuh fikir benda lain jeh. Benda lain apa? hmm aku fikir yang dia nak tinggalkan aku. Okay aku cepat fikir bukan bukan kalau dia off fon lepas tuh tak online. Sebab aku takot kay takot benda yang dulu terulang semula.

Aku tak nak benda yang dulu tuh berlaku lagi. Sumpah aku cakap aku tak nak! >< Terseksa gila lah masa tuh. Dah ahh malas cerita pasal benda dah lepas :p hari tuh time aku sebuk online, aku tak perasan yang kak aina ada mention aku. Dia cakap yang fon mirul jahanam. Sekarang mirul ada dekat puchong. Yaallah memang terkejut gila lah time tuh. Patutlah dia tak on fon. Fon dia rosak rupanya. Dia tak online sebab dia busy dengan kerja. Hmm sumpah rindu dia gilaa ><

26 jun tuh mirul text aku. Assalamualaikum sayang. Sori la fon rosak. Hmm jgn lah cakap cam gitu. Bie nak g taw x taw mcm mane hmm nie baru siap. Bie really miss you sayang :'( okay sumpah aku nak menangis masa tuh. serius aku ingat dia off fon sebab nak tinggal kan aku. Hmm sorry kay bie sebab fikir bukan bukan :) sebab sayang tak nak kehilangan bie buat kali kedua. Terseksa gilaa! >< okay sekarang fon bie pon dah okayy kite boleh ah text dgn otp. Yeahhhh! :D suka sangat.

Hmm bie, lain kali kalau ada masalah bagi tahu sayang eh? jangan buat sayang risau lagi :) macam orang gila sayang bie tak online. tak mau buat lagi tauu? :* Okay ahh cukup jeh sampai sini. Nanti kalau ada cerita lagi aku share.

ILOVEYOUUUU SO MUCH AMIRUL :*

Monday, 24 June 2013

Rindu Bie :'(

Hai and assalamualaikum :) Ni kali kedua aku update blog. Hehe free kann? boleh ahh update. Esok aku tak sekolah sebab sekolah tutup. Ni semua indon punya pasal :3 Ayoo menyusahkan orang jeh. Sakai betull! >< Okay ahh sebenarnya ni bukan topik utama. Aku nak cerita pasal pakwe aku :( Hmm aku rindu sangat sangat dekat dia. Dah 3hari dia tak online. Tak tahu lah sebab apa :/

Aku try call, text tapi tak boleh sebab dia off fon. Damnn! >< Dah lah orang rindu dekat bie. Bie pulak pergi off fon :( Bie, kenapa bie off fon ni? Sayang ada buat salah dekat bie ke? :/ Kalau sayang ada buat salah bie bagitahu lah. Jangan lah diam jeh. Sayang tak marah pun kalau bie jujur :) Ni kalau bie off fon lepas tuh tak nak share cerita dengan sayang baru lah sayang nak marah, Bie ada masalah ke?

Hari sabtu hari tuh sayang datang pasar. Excited nak jumpa bie tapi last last hmm sayang tak nampak pun bie. Sayang nampak kejap jehh :/ Lepas tuh bie hilang entah ke mana. Bie memang tak nak jumpa dengan sayang ehh? :( dekat ioi pun macam tuh jugak. Bie macam nak tak nak jeh jumpa sayang. Agak nya kan sayang jeh kot yang excited sangat nak jumpa bie, tapi bie tak nak pun jumpa sayang ni :( Serius sedih gila tak dapat jumpa bie dekat pasar sabtu tuh :(

Serius sayang rasa sayang jeh yang terlebih excited! tapi bie hmm :( Sayang bukan nya apa cuma sayang agak kecewa bila sayang yang over excited tapi bie tak. Susah lah kalau na meet/date :/ Bie mungkin tak nak kan? Hmm takpe lahh :') Okay last sayang nak cakap, sayang rindu sangat sangat dekat bie :') Tolong lah jangan off fon tuh lelama. Sakit tahu menahan rindu ni? :'/ Kalau sayang ada buat salah dekat bie sayang minta maaf. Maafkan sayang ehh? :*

Okay bye :) Iloveyouu so much Amirul 

Sunday, 23 June 2013

new blog for 2013 :)

Hai and assalamualaikum :) Korang semua apa khabar? Sihat? :) Lama gila lah aku tak update blog. Rindu gilaa gilaa :( Ni pun time aku free jeh aku akan update blog :) Dulu selalu lah update blog ni. Sekarang dah busy takde masa sangat. Okay aku berhenti update blog ni pun bersebab tahu? :) Nak tahu sebab dia apa? Hah okay aku cerita kan sikit.

Dulu memang aku rajin sangat update blog ni. Lepas satu kejadian aku terus tak gemar update blog lagi dah. Tahun lepas masa aku form1 aku ada update pasal birthday mamat ni. Just for wish him birthday :) Lepas tuh ada orang buat gosip cakap aku suka budak tuh. WTF -.-' kecoh gila lah masa tuh. Diaorang kalau pasal khabar angin ni percaya jeh. Padahal tak tahu cerita sebenarnya :3 Bila pergi sekolah semua pandang aku macam pandang tak puas hati. Memang time tuh rasa malas dah nak pergi sekolah.

Dah lama lepas kejadian tuh. Semua kembali agak normal :) Tapi masih ada mulut yang tak puas hati ni. Ada jeh cerita nak buruk buruk kan aku :3 tapi aku biar kan jeh. Mulut orang mana boleh kita tutup kan? last last orang tuh diam sendiri sebab dah kalah. Fikir aku kesah dengan semua yang dia buat tuh? Puihh ahh! Kau nak buruk buruk kan aku pun agak agak ahh. Aku tak cari pasal dengan kau pun kan? Sebuk nak jaga kain orang sedang kan kain sendiri pun koyak tak reti reti nak jahit.

Orang kalau buat jahat dengan kita ni, kita tak payah balas. Biar jeh dia. Nanti dia kena balik. Last last dia pun orang tak percaya dah. Kesian betul :p Tuh ahh suka buruk burk kan orang lagi, kan dah kena dekat diri sendiri. Tak payah nak sebuk sebuk pasal orang sedang kan kau pun tak sebagus mana! Orang kalau buat jahat dekat orang lain mesti ada balas. Cepat atau pun lambat ia tetap ada :)