Friday, 28 June 2013

Texting with him ♥

Him: Hihi nak try la jumpa ari sabtu ni tapi takut tak balik. Apa kata sayang?
Me: Ehh2 berani pulak nak jumpa :p Nak jumpa dekat mana?
Him: Hihi sayang nak bie jumpa sayang kat mane?
Me: Bie tak kerja sabtu ni? Entah lah sayang tak tahu
Him: Kerja la.
Me: Nak suruh sayang datang pasar ke?
Him: Kalaw tak bole pergi tak pe.
Me: Tengok dulu lah. Tapi bie cakap sabtu ni maybe tak balik.
Him: Tak taw lagi
Me: Nanti pape hal bie text okay? Bie buat apa jeh tuh? :)
Him: Tengah tido mimpi text dengan sayang
Me: Merepek lah bie ni :3 bie kalau nak tido pergi lah :)
Him: Tak nak tido !!!!! Bie rindu sayang lah !!!!
Me: Elelehhhhh tadi dahotp tak kan rindu lagi kot? Manje nya bie ni :)
Him: Hihi mesti lah manje okay
Me: Eee cubit kang tahulah >< Ingat kan dah tido tadi.
Him: Macam mana nak tido kalaw sayang tak tido lagi. Hihi sayang comel hihi
Me: Hehe apa ni main puji2? :3 Malu lah :p sayang dah terbiasa tido 2 3 pagi :)
Him: Biar lah orang puji. Sayang kita jugak. Tak pe tak tido pon tak pe. Pipi tembam ada lesung pipit hihi
Me: Esok bie ada kelas. Nanti mengantuk pulak. Bie apa ni? :3 pipi tembam ada lesung pipit  pulak. Merepek apa bie ni? :p
Him: Tak merepek lah. Sayang pakai cantik taw haritu datang pasar. Teringat2 bie.
Me: Cantik? Mana ada lah. Simple jeh tuh. Bie ni dah anggau ke apa? Malu lah sayang
Him: Anggau dengan sayang. Sebab simple makes perfect. Style sayang masa tu memang buat bie lemah.
Me: Haha apa lah bie ni. Hari tuh siap menyorok lagi. Sayang tak nampak bie pun tahu? Dah lah sayang malu lah asyik kena puji jeh.
Him: Sayang, janji ye tak kan tinggalkan bie? :'(
Me: Bie apa ni? Jangan cakap macam tuh lah. Insyaallah sayang tak tinggalkan bie :)
Him: Alhamdulillah. Setiap malam bie mimpi pelik2. Takut taw.
Me: Bie mimpi apa? Mimpi sayang tinggalkan bie ehh? :)
Him: Hmm macam gitu lah agaknya
Me: Ingatkan mimipi hantu tadi hahaha. Tak payah percaya sangat lah dengan mimpi tuh. Mimpi tuh permainan tido bie.
Him: Hmm okey sayang. Baru rasa reda sikit. Key la sayang nak mintak izin nak lelap kan mata jap. Assalamualaikum. Gudnite sayang. Only you in my mind.
Me: Hah ingatkan tak nak tido dah. Yelah sayang izinkan bie tido. Tak payah fikir bukan2 tahu? Goodnight. Iloveyou bie ♥ 

Nampak tak? hehe sebenarnya banyak tapi ambik yang penting jeh. Hehe dia cakap nak jumpa sabtu ni. Eleh nanti macam hari tuh, orang datang dia pergi menyorok entah kemana. Sedih tahu tak? :/ Hmm and dia cakap aku cantik time datang pasar hari tuh. Cantik bie? Sayang pakai simple jeh. Tudung bawal hitam, baju t-shirt biru and seluar track. Tuh jeh pun bie cakap cantik? Hahaha dah sah bie ni tengah anngau :3

Bie suruh sayang janji jangan tinggalkan bie. Hmm bie, sayang tak pernah terfikir pun nak tinggalkan bie. Buat apa sayang tinggalkan orang yang buat sayang happy? orang yang buat saya rasa sempurna? Sayang janji yang sayang tak kan tinggalkan bie. Insyaallah :) Kalau boleh sayang nak hubungan kita ni kekal sampai bila bila :') Sayang nak hidup bahagia dengan bie. Insyaallah :)

Bie, thanks sebab sudi terima sayang seadanya. Sayang tahu yang sayang ni tak lah sempurna sangat.  Nak cakap lawa pun tak lawa. Just nice :) Sayang happy dapat bersama dengan bie. Walauun kadang kadang ada jugak sayang menangis maybe bie tak tahu. Sokay :') yang penting bie ada dan tak tinggalkan sayang. Dear My Sweetheart, iloveyou so much. Please don't leave me :') Thanks sebab dah curi hati sayang. Sayang harap bie jaga elok elok :) Loveyou amirul ♥ 

Thursday, 27 June 2013

Dia kembali :D

Hai and assalamualaikum semua :D hehehe i'm backkkk! Okay aku nak cerita pasal boyfriend aku yang hilang 4hari akhirnya dia kembali semula. Ada baca kan post aku yang sebelum ni? :) hang ni cek nak cerita pasal dia hilang.

Serius terseksa gila lah masa dia hilang tuh. Dah lah fon dia tak on, dengan tak online nya lagi. Tipulah kalau aku cakap aku tak cuak. Tanya kak aina pasal dia, kak aina pun cakap yang kak aina tak tahu. Serius cuakkk :( Memang masa tuh fikir benda lain jeh. Benda lain apa? hmm aku fikir yang dia nak tinggalkan aku. Okay aku cepat fikir bukan bukan kalau dia off fon lepas tuh tak online. Sebab aku takot kay takot benda yang dulu terulang semula.

Aku tak nak benda yang dulu tuh berlaku lagi. Sumpah aku cakap aku tak nak! >< Terseksa gila lah masa tuh. Dah ahh malas cerita pasal benda dah lepas :p hari tuh time aku sebuk online, aku tak perasan yang kak aina ada mention aku. Dia cakap yang fon mirul jahanam. Sekarang mirul ada dekat puchong. Yaallah memang terkejut gila lah time tuh. Patutlah dia tak on fon. Fon dia rosak rupanya. Dia tak online sebab dia busy dengan kerja. Hmm sumpah rindu dia gilaa ><

26 jun tuh mirul text aku. Assalamualaikum sayang. Sori la fon rosak. Hmm jgn lah cakap cam gitu. Bie nak g taw x taw mcm mane hmm nie baru siap. Bie really miss you sayang :'( okay sumpah aku nak menangis masa tuh. serius aku ingat dia off fon sebab nak tinggal kan aku. Hmm sorry kay bie sebab fikir bukan bukan :) sebab sayang tak nak kehilangan bie buat kali kedua. Terseksa gilaa! >< okay sekarang fon bie pon dah okayy kite boleh ah text dgn otp. Yeahhhh! :D suka sangat.

Hmm bie, lain kali kalau ada masalah bagi tahu sayang eh? jangan buat sayang risau lagi :) macam orang gila sayang bie tak online. tak mau buat lagi tauu? :* Okay ahh cukup jeh sampai sini. Nanti kalau ada cerita lagi aku share.

ILOVEYOUUUU SO MUCH AMIRUL :*

Monday, 24 June 2013

Rindu Bie :'(

Hai and assalamualaikum :) Ni kali kedua aku update blog. Hehe free kann? boleh ahh update. Esok aku tak sekolah sebab sekolah tutup. Ni semua indon punya pasal :3 Ayoo menyusahkan orang jeh. Sakai betull! >< Okay ahh sebenarnya ni bukan topik utama. Aku nak cerita pasal pakwe aku :( Hmm aku rindu sangat sangat dekat dia. Dah 3hari dia tak online. Tak tahu lah sebab apa :/

Aku try call, text tapi tak boleh sebab dia off fon. Damnn! >< Dah lah orang rindu dekat bie. Bie pulak pergi off fon :( Bie, kenapa bie off fon ni? Sayang ada buat salah dekat bie ke? :/ Kalau sayang ada buat salah bie bagitahu lah. Jangan lah diam jeh. Sayang tak marah pun kalau bie jujur :) Ni kalau bie off fon lepas tuh tak nak share cerita dengan sayang baru lah sayang nak marah, Bie ada masalah ke?

Hari sabtu hari tuh sayang datang pasar. Excited nak jumpa bie tapi last last hmm sayang tak nampak pun bie. Sayang nampak kejap jehh :/ Lepas tuh bie hilang entah ke mana. Bie memang tak nak jumpa dengan sayang ehh? :( dekat ioi pun macam tuh jugak. Bie macam nak tak nak jeh jumpa sayang. Agak nya kan sayang jeh kot yang excited sangat nak jumpa bie, tapi bie tak nak pun jumpa sayang ni :( Serius sedih gila tak dapat jumpa bie dekat pasar sabtu tuh :(

Serius sayang rasa sayang jeh yang terlebih excited! tapi bie hmm :( Sayang bukan nya apa cuma sayang agak kecewa bila sayang yang over excited tapi bie tak. Susah lah kalau na meet/date :/ Bie mungkin tak nak kan? Hmm takpe lahh :') Okay last sayang nak cakap, sayang rindu sangat sangat dekat bie :') Tolong lah jangan off fon tuh lelama. Sakit tahu menahan rindu ni? :'/ Kalau sayang ada buat salah dekat bie sayang minta maaf. Maafkan sayang ehh? :*

Okay bye :) Iloveyouu so much Amirul 

Sunday, 23 June 2013

new blog for 2013 :)

Hai and assalamualaikum :) Korang semua apa khabar? Sihat? :) Lama gila lah aku tak update blog. Rindu gilaa gilaa :( Ni pun time aku free jeh aku akan update blog :) Dulu selalu lah update blog ni. Sekarang dah busy takde masa sangat. Okay aku berhenti update blog ni pun bersebab tahu? :) Nak tahu sebab dia apa? Hah okay aku cerita kan sikit.

Dulu memang aku rajin sangat update blog ni. Lepas satu kejadian aku terus tak gemar update blog lagi dah. Tahun lepas masa aku form1 aku ada update pasal birthday mamat ni. Just for wish him birthday :) Lepas tuh ada orang buat gosip cakap aku suka budak tuh. WTF -.-' kecoh gila lah masa tuh. Diaorang kalau pasal khabar angin ni percaya jeh. Padahal tak tahu cerita sebenarnya :3 Bila pergi sekolah semua pandang aku macam pandang tak puas hati. Memang time tuh rasa malas dah nak pergi sekolah.

Dah lama lepas kejadian tuh. Semua kembali agak normal :) Tapi masih ada mulut yang tak puas hati ni. Ada jeh cerita nak buruk buruk kan aku :3 tapi aku biar kan jeh. Mulut orang mana boleh kita tutup kan? last last orang tuh diam sendiri sebab dah kalah. Fikir aku kesah dengan semua yang dia buat tuh? Puihh ahh! Kau nak buruk buruk kan aku pun agak agak ahh. Aku tak cari pasal dengan kau pun kan? Sebuk nak jaga kain orang sedang kan kain sendiri pun koyak tak reti reti nak jahit.

Orang kalau buat jahat dengan kita ni, kita tak payah balas. Biar jeh dia. Nanti dia kena balik. Last last dia pun orang tak percaya dah. Kesian betul :p Tuh ahh suka buruk burk kan orang lagi, kan dah kena dekat diri sendiri. Tak payah nak sebuk sebuk pasal orang sedang kan kau pun tak sebagus mana! Orang kalau buat jahat dekat orang lain mesti ada balas. Cepat atau pun lambat ia tetap ada :)