Sunday, 29 September 2013

Home alone~

Hai and Assalamualaikum semua :) Aku hari ni hari isnin 30hb 9. Hari yang terakhir dalam bulan 9. Wah kejap jeh kan masa berlalu? Dah nak habis bulan 9. Lepas tuh bulan 10 semua busy sebab nak exam. Huhh. Okay hari ni aku sorang sorang dekat rumah. Seriously bored -.- Yang lain semua sekolah. Aku di cuti kan selama seminggu sebab pmr. Haish ingat cuti lama lama ni best ke? Bosan tahu bosan -.-

Okay cikgu ada bagi homework suruh buat. Sikit? Jangan cakap lah sikit. Banyak gilaaaaa :3 Lagi lagi math. Kay memang aku suka buat math pun :3 Cikgu bagi banyak banyak macam murid murid rajin sangat jeh nak buat. Nanti last last berbincang jugak dalam kelas nak buat macam mana. Budak zaman sekarang ni bukan macam zaman dulu. Dulu kalau tak siap homework takut kena rotan dengan cikgu. Tapi sekarang ala buat lek jeh lah kan? Kalau cikgu tak garang lagi lah tak nak buat. Tak pun dah last day cuti baru buat homework. Jauh berbeza sekarang dengan dulu. Okay lah perut aku pun dah buat consert ni. Minta di isi. Nanti ada masa aku cotcet lagi dekat sini. Bye :)

Saturday, 28 September 2013

Hai and Assalamualaikum :)

Hai and Assalamualaikum semua :) Dah lama tak update blog. Semenjak laptop ni ting tong, terus malas nak update dah. Lain satu sekarang ni pun dah busy. Nak akhir tahun dah kan? Exam pun dah dekat. Macam macam kena buat. Semua kena siap kan sebelum cuti.

Ni pun sebenarnya tak rajin nak update tapi disebab kan kakak aku bising bising suruh update. So aku sebagai adik yang dengar kata ni pun update lah. Hahaha dengar kata ke? :p Kalau nak cerita pun mesti kena ada cerita kan? Ni kalau tak ada cerita nak cerita apa? Haiyaa. Eh eh, lupa lah nak tanya. Korang semua sihat tak? Kalau tak sihat makan ubat tahu? Ni pun aku baru lepas baik demam. Lama jugak aku demam kali ni. First tahu demam lama. Ada dalam seminggu macam tuh lah. Kakak aku cakap aku demam rindu. Teetttttt! Apa demam rindu ni? Tak ada maknanya -.-

Korang, sekarang dah dekat bulan 10. Cepat kan masa berlalu. Sangat lajuuuu. Kejap jeh lepas tuh dah tahun baru. Umur pun makin meningkat. Lama lama tua. Hahaha okay apa aku merepek ni? :3 Okay lah korang semua. Insyaallah petang nanti aku update blog lagi. Aku nak mandi dulu. Hahaha dah pukul 12 tak mandi lagi. Apa punya anak dara lah ni -.- Kbye  :*