Tuesday, 1 October 2013

Happy 5monthsary Sayang ♥

Hai alls :) Today 2/10/2013. Happy 5monthsary to me and my sayang ♥ Alhamdulillah dah masuk 5bulan :) Ala bagi korang 5bulan ni kejap jeh kan? Tapi bagi aku tetap bermakna. Sepanjang 5bulan ni macam macam benda yang dah berlaku antara aku dengan dia. Biasa lah kan setiap perhubungan mesti ada dugaan. Pahit manis semua kena lalui.

Walaupun dah 5bulan aku couple dengan mirul ni tapi kitaorang baru 2kali jeh date tahu? Hahahaa. Tipu? :o serius tak tipu. Betul baru 2kali. Yelah masing masing busy. Sorang sekolah dekat puchong and sorang sekolah dekat shah alam. Kalau nak jumpa pun hari sabtu jeh. Tuh pun dia kerja. Dapat usya usya dari jauh jeh. Uhuks uhukss :'/ Tapi tak apa aku dah biasa and aku faham dengan dia :) Dia kena tolong family dia kerja. Baik kan dia? Well well tengok lah pakwe siapa :*

Okay mirul ni dia seorang yang macam mana? Hm ciri ciri dia first sekali baik, caring, penyayang, tinggi orang nya, buncit, nampak macam ganas tapi dia manja sebenarnya. Suka merajuk and aku kena banyak mengalah dengan dia :p walau apa pun aku tetap sayang dia ♥ hehehe dia ada bagi aku gelang :D dia beli time date kali ke 2. Pusing pusing dengan dia dekat ______ hahahaha secret place :p time date tuh serius malu sangat. Ramai sangat orang dekat situ. Time date tuh aku main fon sebab malu punya pasal :3 hahaha kesian diaa. Lepas dia tunjuk gelang tuh aku terus ambik masukan dalam beg. Kalau boleh nak jeh tutup muka. Arhhh rasa macam nak meletop. Hehehe thank you bie sebab bagi gelang tuh. Hm sayang tak bagi bie pape pun kan? :/ jahat nya kita. Takpe takpe nanti sayang beli kan eh? Jangan risau :* Cuti sekolah jeh mesti sayang akan pakai gelang tuh. Bila pakai rasa bie dekat dengan sayang :)

Ehem bie, sayang nak ucapkan terima kasih sebab sayang sayang, cintakan sayang. Sayang tahu yang sayang tak sempurna mana pun. Tapi sayang rasa sempurna bila ada bie. Bie buat dunia sayang sempurna. Sayang minta maaf if sayang ada buat bie sakit hati and macam macam lagi. Sorry sesangat okay? :) Sayang harap kita kekal sampai akhir nafas. Semoga bie jadi yang terakhir orang yang sayang sayang. Insyaallah :') Sayang sayang bie sangat sangat! ♥

Ni gelang dia. Biasa tapi bermakna buat aku :) 
hhlhj
tatime