Wednesday, 11 December 2013

hm :(

hm hai. okay hari ni aku tak ada mood sangat :( nak story lah ni. okay esok aku balik kampung. kampung aku dekat perak. aku balik selama 4 hari. so sekarang aku rasa sedih sebab dekat sana nanti susah nak ada line. so tak boleh online, whatsapp dan macam macam. kalau nak text? hm line kejap ada kejap tak ada jeh.

dia cakap dia akan rindu aku sangat sangat. yelah 4 hari tak boleh text, online, otp. omg! aku pun akan rindu dia dengan kawan kawan aku. hm serius rasa serba salah nak balik. tapi tak kan lah aku tak balik? nanti apa pulak diaorang cakap? hm :( aku harap sangat yang bila balik nanti ada line. kalau tak dapat online, text pun jadi lah. dapat jugak lepas kan rindu. and dia cakap 4 hari tuh macam 4 tahun. hm lagi lah rasa macam !#$%^&*. awak buat saya rasa bersalah :( hm insyaallah kalau dekat sana ada line kita text eh? hm hm  :( arahhhhhhhhhh k bye :(((

*SORRY CERITA PENDEK SANGAT. NOT IN MOOD*